HENSEM DAN CANTIK BELAKA

ATTENTION

Assalamualaikum..
Disini diingatkan bahawa perkara-perkara yang berkaitan dengan agama, diminta dibuat rujukan terlebih dahulu dengan orang yang lebih arif dalam bidang ini..sebelum mengambilnya sebagai rujukan..
Sekian..

!!!!!!!!!!!!!!!! MY BLOG LIST !!!!!!!!!!!!!!!!

07 August 2011

Terima Kasih Nuffnang



Assalamualaikum..

Salam Ramadan..Hari ini, ada satu berita gembira..hehehe.. Entri pada kali ini juga lebih kepada peribadi penulis.. Ini kerana, setelah hampir setahun di dalam dunia blog.. Pertama kalinya, telah berjaya cash-out cek dari nuffnang.. Kalau melihat nilainya, amat lah sedikit berbanding dengan otai-otai blog yang telah lama di dalam dunia blogger ini.. Walaupun begitu, setiap orang ada rezeki masing-masing..


Gambaran ini adalah sebagai bukti kepada pengunjung sebagai renungan.. Disamping berkongsi pengetahuan, kita juga mampu menjana pendapatan melalui internet.. Oleh itu, marilah kita memanfaatkannya dengan sebaik-baiknya dan jangan disalah guna..

sekian..
sebagai renungan..

27 comments:

  1. wah..crita kita mlm ni lbih kurng la..tp blum ada rzeki lg nk dpt sebyk tu

    ReplyDelete
  2. saya pun belum ada rezeki lagi... :(

    ReplyDelete
  3. untung la
    xder rezeki
    bru ad brpa jer dlm nuff tue :)

    ReplyDelete
  4. WATCHING ONLINE MOVIE WATCHING
    HBO,ZEEL CHANNEL,SPOT CHANNEL,GOLF
     CHENNAL.B4U CHANNEL ,TV3 .TV1 ,NATIONAL GEOGRAFI
    HISTORY CHANNEL  AND MORE
    CHANNEL FREE JUST CLICK LINK CLICK TO WATCHING 
    LISTEN MALAYSIA RADIO ONLINE CLICK LINK TO LISTEN

    ReplyDelete
  5. wah! tahniah2 bro, masyuk tu, duit raya tahun nie. hihi

    ReplyDelete
  6. tahniah ! kta xpernah lagi cash out :')

    ReplyDelete
  7. gua je tak dapat lgi gaji dari nuffnang ni... ahahahgua je tak dapat lgi gaji dari nuffnang ni... ahahah

    ReplyDelete
  8. ermm entahlah bile nak dpt.. gasak je la... janji rock! hehe!

    ReplyDelete
  9. tumpang tanya , saya baru je blog2 nie , nk tau gk , nuffnang nie cek cash kt kite setahun sekali ke?

    ReplyDelete
  10. hehehe, sy masih x boleh cash out lagi..cpe..slow2 hehehe

    ReplyDelete
  11. rezeki kan.. aa kat mana2..alhamdulillah ^^!

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah rezeki..tahniah :)

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah..rezeki saya...terima kasih kepada semua ;)

    ReplyDelete
  14. tahniah2! bena nye xtebus2 lagi. nak up kan lagi earning tuh . heeee ;)

    ReplyDelete
  15. untunglaa. dapat jugak cash in. sy ni ada berapa sen je. tapi takpe la rezeki masing2 kan. :)

    ReplyDelete

komen-komen lah untuk mengeratkan silaturahim..
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...