HENSEM DAN CANTIK BELAKA

ATTENTION

Assalamualaikum..
Disini diingatkan bahawa perkara-perkara yang berkaitan dengan agama, diminta dibuat rujukan terlebih dahulu dengan orang yang lebih arif dalam bidang ini..sebelum mengambilnya sebagai rujukan..
Sekian..

!!!!!!!!!!!!!!!! MY BLOG LIST !!!!!!!!!!!!!!!!

About Blog

Asalamualaikum dan selamat sejahtera..

Laman blog ini dibuat dan dibangunkan oleh seorang remaja yang ingin berkongsi segala info yang berguna untuk semua peringkat umur sebagai renungan bersama.. Info di dalam blog ini hanya lah sebagai renungan dan perkongsian untuk semua.. Segala info di dalam blog ini tertakluk kepada hak pembaca itu sendiri untuk mempercayai atau mengambilnya sebagai rujukan atau sebagainya.. Penulis tidak akan bertanggungjawap terhadap pembaca untuk sebarang kerugian di dalam kandungan blog ini.. Entri-entri dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut kepada citarasa pemilk blog ini sendiri. Laman ini hanyalah satu perkongsian ilmu yang hendak dikongsi bersama pembaca dan pengunjung..

Segala yang terdapat didalam kandungan blog ini mungkin diambil dari laman-laman internet, pendapat penguna internet, artikel-artikel di media elektronik mahupun media cetak dan segala rujukan untuk direnungkan bersama. Dan segala yang dinyatakan adalah hak milik sumber yang diambil. Segala pandangan atau apa saja yang dicatat oleh penulis ini boleh berubah-ubah. Gambar yang diletakan didalam blog ini adalah pinjaman dari Google.

Jika anda tidak suka ke blog ini, keluarlah dengan hati yang tenang. Segala yang buruk dari penulis ini sendiri, yang baik dari Allah s.w.t. Penulis hanyalah berkogsi untuk dibuat renungan bersama-sama.

Di dalam blog ini akan diterapkan dengan perkara-perkara yang jauh dari unsur politik dan perkauman dan akan didedahkan dengan perkara yang bermanfaat untuk bersama-sama.Semoga dapat memberi faedah bersama kepada kita semua.. Ilmu yang bermanfaat hendaklah dikongsi bersama.

Sekali lagi diingatkan bahawa penulis hanyalah insan biasa yang selalu terdedah pada salah dan silap. Semoga dengan perkongsian ini dapat mendidik diri penulis menjadi seorang yang lebih baik

Akhir kata mintak maaf diminta jika blog ini tidak mengikut cita rasa apa yang dikehendaki, menyentuh perasaan hal-hal pembaca dan jika ada salah dan silap.

sekian..
Sebagai Renungan

Segala pandangan, soalan, aduan, kritikan, teguran dan sebagainya bolehlah dihantar ke email sebagai renungan iaitu di sebagairenungan@yahoo.com @  Sebagai Renungan dan boleh dikomen diruangan entri-entri post yang disediakan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...